Over FittXHealth

Werken met overgave aan jouw gezondheid, de vitaliteit van jouw medewerkers of collega's. FittXHealth richt zich op zowel Personal training/coaching en B2B Vitaliteitsgerichte trainingen en coaching.

De Kern

Persoonlijk, transparant, innovatief, ambitieus en resultaatgericht. Waarden die op mijn lijf geschreven staan en die jou het beste kunnen helpen met jouw hulpvraag.

Hoe maak ik deze visie tastbaar en verlaag ik de drempel voor de deelnemers?

Dankzij de interactieve manier en overdracht van kennis zorg ik ervoor dat de bewustwording kan worden verhoogd onder de deelnemers. “het hoeft niet zo moeilijk allemaal”. 
FittXHealth is een vraagbaken waar deelnemers terecht kunnen met de vragen die zij hebben op het gebied van gezondheid. Hiervoor kunnen vragenlijsten worden ingezet, online toepassingen en/of face-to-face interviews.

Over mij

FittXHealth is een hybride bedrijf wat zich richt op zowel Personal Training en coaching gecombineerd met Bedrijfsvitaliteit. 


Dit is hoe het allemaal begon. Links sta ik Nebi Tasbas, jouw coach. Toen, 18 jaar oud (Aardig zenuwachtig) waarin ik één van mijn eerste sessies stoelyoga gaf aan een groep bij Nationale Nederlanden. Dit gaf de kickstart voor het lanceren van mijn eigen bedrijf FittXHealth.
Ondertussen heb ik al vele lezingen en workshops mogen geven, waaronder als Keynote op de BPUG, hier was ik de jongste spreker ooit in de jaarbeurs van Utrecht.

Hiernaast werk ik al sinds 2016 als personal trainer. Ik heb al veel mensen mogen helpen met hun hulpvraag of het nou ging om fitter worden, afslanken, aankomen of shapen voor bijvoorbeeld een photoshoot.

Momenteel studeer ik fysiotherapie, deze dienst komt volgend jaar online!

Mijn persoonlijke successen 

Ik weet hoe het is om te veranderen

Jaren geleden was ik gestopt met voetballen en stijldansen, ik wist niet wat ik moest gaan doen. Toen ben ik begonnen met MMA en vanuit daar de fitness wereld ingerold. Hier ben ik eigenlijk in blijven hangen en dit is nog steeds mijn grootste passie! 

Ik weet hoe het is om te willen veranderen, ik had vroeger overgewicht en had een ongezonde leefstijl. Ik was gewoon niet tevreden over mijzelf. Ik wilde op een natuurlijke manier aan mijn lichaam werken met de juiste informatie.

Dit was/is mijn doel!
Ik weet dat dit niet voor iedereen het doel is, en dat is nu juist het leuke van dit vak! Iedereen is uniek.

Op de middelbare school mocht ik ooit van Den-haag naar Barcelona fietsen voor het goede doel.

Een ervaring die ik nooit had willen missen, één waar ik tot op de dag van vandaag nog kracht uit kan putten. 

Op 21 jarige leeftijd mocht ik op de Jaarbeurs spreken als jongste Keynote ooit!

Stik-zenuwachtig werd ik toen mij werd verteld dat ik op Jaarbeurs mocht spreken als keynote spreker! Ineens stond er een groep van 200 man voor mijn neus... Microfoontje in, presentatie erbij en gaan!

Mijn doel was: iedereen in beweging krijgen en vertellen over het belang van jouw vitaliteit. Achteraf... Één van de gaafste ervaringen die ik ooit heb mogen meemaken.